Všechny bleskovky

čtvrtek 2. února 2012

Na návštěvě v pěstounské rodině u Krutilů

V lednu jsem navštívil s ředitelkou projektu Sen Ludmilou Zachovou rodinu s pěstounskou péčí u Krutilů v Lysé nad Labem.

Návštěva v této skvěle fungující velké rodině byla o to zajímavější, že se jí zúčastnily i zástupkyně významného partnera sdružení Ano,ano a především projektu Sen, firmy TNT. Paní Eva Yildirim, která má ve firmě na starost projekty spojené se sociální zodpovědností a paní Zubrová z ekonomického oddělení jako zástupkyně konkrétních dárců rekrutujících se ze zaměstnanců firmy TNT.
Rodina Krutilů čítala v době naší návštěvy deset členů. Mnohé z dětí této rodiny se potýkali nejenom s nefungující rodinou, ale i dalšími fyzickými a psychickými problémy. S tím vším jim nová rodina pomáhá a to velmi zdařile.
Setkání v rodině Krutilových proběhlo velmi neformálně v přátelském prostředí. Paní ředitelka Snu paní Zachová  dětem předala darovací certifikáty a hlavně konkrétní dary, respektive splněné sny! Některé z nich předali za zaměstnance firmy TNT a pana ředitele firmy i paní Zubrová a paní Yildirim.
Rád jsem si s dětmi popovídal nejenom o mém sportování, ale probrali jsme  i sporty a koníčky, strasti a radosti dětí.

Žádné komentáře:

Okomentovat